Hankatte

CH DK Malazan's Iron Bars JW

DK Malazan's Iron Bars

n 09 24. Født 2. marts 2023 (Ib)


Ib er Askepots sidste killing og jeg synes indtil videre, at han er faldet ret heldigt ud. Som solo-killing bliver man hurtigt en forkælet skiderik og det er han så absolut også.


Han er en kraftig dreng med bundgarnspæle som ben, en lang hale, fuldkommen suveræn pelskvalitet, stærk hage, lige profil, lige sidelinjer - fantastisk look. Jeg er meget tilfreds med ham. Oveni det er han bare den sødeste, sjoveste og mest kælne kat, man kan forestille sig - omend han er lidt af en destroyer, Han har ikke mødt en legedims, som han ikke kunne splitte ad - jeg antager, at det betyder han har fremragende tænder ...


Ib blev kemisk kastreret den 15. september 2023.


GSD 4: negativ fra begge forældre

PKdef: Negativ

Genotype: AADdEEiiSsMCmcwwo

 

Stamtavle: FDkat


Galleri

DK Malazan's Iron Bars
DK Malazan's Iron Bars
Malazans Iron Bars

DK Afrodite's Frække Frederik

Afrodite's Frække Frederik

n 03 22. Født 21. august 2022 (Frede).


Frede er min første fertile hankat. Jeg forelskede mig hovedkulds, da han var 6 uger gammel. Han har utrolig meget personlighed og det elsker jeg! Jeg er dybt taknemmelig for, at opdrætteren lod mig købe ham.


Udover et meget maskulint look, så har han ekstremt solide benstammer, en dejlig pels med ekstra lange dækhår, den lækreste hale, gode brede baser med ørerne godt placerede, og kroppen har virkelig gode proportioner med lange ben. Han er en sød og enormt sjov kat, og så har han en rigtig spændende stamtavle. Han vokser exceptionelt langsomt, og det skal man lige huske at give ham tid til.


Frede blev kemisk kastreret i april 2024.


GSD 4: negativ fra begge forældre

PKdef: negativ

Genotype: AaDDEEiiS-mcmcwwo


Stamtavle: FDkat


Galleri

Afridite's Frække Frederik

DK Malazan's Caladan Brood

DK Malazan's Caladan Brood
Malazan's Caladan Brood

n 09 22. Født 8. juni 2023 (Calle).


Jeg har længe ønsket mig en hankat efter Galates, og det har jeg fået. Calle er en pragtfuld dreng med en god solid krop, der har de proportioner jeg ønsker mig. Han har en rigtig god pels med lækre lange dækhår - og et mønster der bare står knivskarpt. Han har gode brede baser på ørerne, fine sidelinjer og en stærk hage - og så har halen i øvrigt lige den der ekstra længde, som er rigtig lækkert. At hans øjne har den der helt dybe, grønne farve er bare prikken over i'et.

Temperamentsmæssigt er han en rigtig hyggetrold. Han er hvor du er - hele tiden. Han er meget mild og elsker de andre katte - man skal bare kigge på ham, så spinder han.


Calle blev kemisk kastreret den 5. december 2023.


GSD 4: negativ fra begge forældre

PKDef: Negativ

Genotype: AaDDEeiiSsmcmcwwo


Stamtavle: FDkat


Galleri