Hunkatte

Fyrendal's Askepot

Dk Fyrendal's Askepot

 a 09 22. Født 5. marts 2018 (Askepot)


Askepot er en kælen, legesyg og mild kat. Hun fik sit første kuld 1. november 2019 (Mage-kuldet) og hun er en fantastisk mor. Indtil videre er hun mor til Mage og Soletaken kuldene.


Askepot har et utroligt harmonisk udseende, som jeg synes er gudesmukt, dejlig lige profil, skøn ligesidet trekantet ansigtsform, smukke udtryksfulde, ovale øjne, stærk hage, dejlig busket hale og gode solide benstammer - og så er hendes pels absolut fremragende.


Askepot er scannet for HCM primo marts 2019, primo november 2020 og igen 20. august 2022. Resultat: normal

PKdef: negativ

GSD 4: negativ fra begge forældre


Stamtavle: Pawpeds


Galleri


DK Silverleaf's Sapphire

Dk Silverleaf's Sapphire

ns 03 22. Født 21. februar 2021 (Sapphy).


Sapphy er fra mit første - og indtil videre eneste - host kuld. Kuldet skulle være der, hvor jeg lærte IKKE at beholde en killing, men Sapphy ville det anderledes. Den lille charmetrold krøb så langt ind i mit hjerte, at da hun flyttede hjem til opdrætter, gik jeg helt i stå. Heldigvis fik jeg lov til at købe hende og nu bor hun hos mig og skal forhåbentlig have killinger i foråret 2023.


Udover at hun er en charmebøf af rang, så er hun en rigtig glansbilledekat efter min mening. Hun har utrolig godt sølv, fantastiske øjne, stærke, solide benstammer, lange dækhår og er overall en harmonisk hunkat, som er lidt til den store side.


Sapphy er scannet for HCM 20. august 2022. Resultat: normal

GSD 4: negativ fra begge forældre

PKdef: negativ


Stamtavle: FDkat


Galleri