Hunkatte

DK Malazan's Queen of Dreams

DK Malazan's Queen of Dreams
DK Malazan's Queen of Dreams

ft 09 22. Født 8. juni 2023 (Dreamy).


Det var ikke meningen at jeg skulle beholde Dreamy, men når det er levende væsner, vi har med at gøre, så går alt ikke som planlagt. Og heldigvis er Dreamy en lækker, "lille" sag, med en meget stor personlighed.


Udover at hun finder på de sjoveste ting, og er en helt enormt kærlig kat, så tegner hun til at blive en rigtig pæn dame. Hun har en lige profil, lange ben, exceptionel lang hale, enormt fin øreform,  en god hage og en lang krop. Hun er en stor dame og med hendes flashy farve og fine grønne øjne, så lyser hun skønt op i katteflokken.


GSD 4: negativ fra begge forældre

PKDef: negativ

Genotype: AaDDeeiiSsmcmcwwOo


Stamtavle: FDkat


Galleri

Aurora Mississippi Valleverde*ES

Aurora Mississippi
Aurora Mississippi
Aurora

a. Født 17. juli 2023 (Aurora).


Jeg faldt for Aurora, da opdrætter lagde et billede op på Facebook, da hun var 8 uger gammel. Hun ramte mig lige i hjertet, men sit meget feminine look og knaldgrønne øjne.

Aurora er en rigtig lille dame, der indtog hjemmet med høj haleføring, de andre blev sat på plads og så var hun ellers flyttet ind.


Jeg synes hun tegner til at blive en fin kat. Hun har en snorlige, skarp profil, fin øreform med fine tufser, god uld, god halelængde, og hun bliver en stor kat med de proportioner, som jeg foretrækker, men hun skal have tid til at udvikle sig.


GSD 4: negativ fra begge forældre

PKDef: Negativ

Genotype: aaddEeiissmcmcwwoo


Stamtavle: PawPeds


Galleri