Hunkatte


DK Malazan

Fyrendal's Askepot

 a 09 22. Født 5. marts 2018 (Askepot)


Askepot er en kælen, legesyg og mild kat. Hun fik sit første kuld 1. november 2019 (Mage-kuldet) og hun er en fantastisk mor.


Askepot har et utroligt harmonisk udseende, som jeg synes er gudesmukt, dejlig lige profil, skøn ligesidet trekantet ansigtsform, smukke udtryksfulde øjne, dejlig busket hale og gode solide benstammer.


Askepot er scannet for HCM primo marts 2019. Resultat: normal

PKdef: negativ

GSD 4: negativ fra begge forældre


Stamtavle: Pawpeds


DK Malazan's Princess Felash

  n 03 22. Født 1. november 2019 (Prinsessen)


Prinsessen er en lille forkælet skiderik, som jeg knuselsker. 


Prinsessen har det dejlige, harmoniske udseende, som jeg synes er gudesmukt, lige profil, ligesidet trekantet ansigtsform, smukke, store, udtryksfulde øjne, dejlig busket hale, fremragende mønster og gode solide benstammer og så har hun bittesmå tufser, men de er der!


GSD 4: negativ fra begge forældre

PKdef: negativ fra begge forældre


Stamtavle: Pawpeds


DK Silverleaf's Panna Cotta

  n 09 23. Født 19. august 2019 (Cotte).


Jeg har været så heldig, at Cottes opdrætter gerne ville lade Cotte flytte hjem til mig, jeg er så taknemmelig. Cotte er en energibombe; der skal ske noget, når hun er vågen. Der skal leges, der skal kæles, der skal laves ballade. Hun er en skøn, skøn kat. 


Cotte har lige præcis den slags øjne, som jeg synes er helt fantastiske; store, mandelformede, grønne øjne. Hun har en god trekant, snorlige profil, solide benstammer, lækker krop, og en dejlig busket hale og lækre tufser. 


GSD 4: negativ fra begge forældre


Stamtavle: Pawpeds