Kastrater

        DK Malazan's Felisin Paran

   Silverleaf's Sapphire

Silverleafs Sapphire

Her ser I et billede af mit lille flaskebarn. Hun ville stadig kun spise hos mig indtil hun var 5 uger, hvilket var liiiidt problematisk med et fuldtidsjob, der skulle passes.

n. Født 25. marts 2019 (Perlen)


Perlen er fra mit første kuld med Katinka og Colletto's Sprite. Hun skulle egentlig have været solgt, men jeg er simpelthen blevet så vild med hende, at det slet ikke er en mulighed. Hun spiste ikke nok hos mor, så jeg har flasket hende op.

Perlen har en rigtig flot sort farve, gode solide benstammer, rigtig god pels med masser af dækhår, en hale, der er lidt længere end gennemsnittet og et dejligt udtryk, samt perfekte tufser. Hun er enormt legesyg og har krudt i røven.


Du kan se hendes stamtavle her.


Galleri


ns 03 22. Født 21. februar 2021 (Sapphy).


Sapphy er fra mit første - og indtil videre eneste - host kuld. Kuldet skulle være der, hvor jeg lærte IKKE at beholde en killing, men Sapphy ville det anderledes. Den lille charmetrold krøb så langt ind i mit hjerte, at da hun flyttede hjem til opdrætter, gik jeg helt i stå. Heldigvis fik jeg lov til at købe hende og nu bor hun hos mig og fik sit første - og desværre eneste - kuld i sommeren 2023.


Udover at hun er en charmebøf af rang, så er hun en rigtig glansbilledekat efter min mening. Hun har udmærket sølv, fantastiske øjne, en god, bred krop, lange dækhår og er overall en harmonisk hunkat, som er lidt til den store side. Og hvad er endnu bedre, så er hun en fuldkommen fantastisk mor, med en flødebar der siger spar 2. Jeg er SÅ ærgelig over, at hun ikke skal have flere kuld, men jeg er jo desværre ikke herre over alting.


Sapphy er scannet for HCM 20. august 2022. Resultat: normal

GSD 4: negativ fra begge forældre

PKdef: negativ fra begge forældre


Stamtavle: FDkat


Galleri