Kastrater

        DK Malazan's Felisin Paran

Fyrendal's Askepot

Fyrendal's Askepot

n. Født 25. marts 2019 (Perlen)


Perlen er fra mit første kuld med Katinka og Colletto's Sprite. Hun skulle egentlig have været solgt, men jeg er simpelthen blevet så vild med hende, at det slet ikke er en mulighed. Hun spiste ikke nok hos mor, så jeg har flasket hende op.

Perlen har en rigtig flot sort farve, gode solide benstammer, rigtig god pels med masser af dækhår, en hale, der er lidt længere end gennemsnittet og et dejligt udtryk, samt perfekte tufser. Hun er enormt legesyg og har krudt i røven.


Du kan se hendes stamtavle her.


Galleri

Her ser I et billede af mit lille flaskebarn. Hun ville stadig kun spise hos mig indtil hun var 5 uger, hvilket var liiiidt problematisk med et fuldtidsjob, der skulle passes.

a 09 22. Født 5. marts 2018 (Askepot)


Askepot er en kælen, legesyg og mild kat. Hun fik sit første kuld 1. november 2019 (Mage-kuldet) og hun er en fantastisk mor. Indtil videre er hun mor til Mage og Soletaken kuldene.


Askepot har et utroligt harmonisk udseende, som jeg synes er gudesmukt, dejlig lige profil, skøn ligesidet trekantet ansigtsform, smukke udtryksfulde, ovale øjne, stærk hage, dejlig busket hale og gode solide benstammer - og så er hendes pels absolut fremragende.


Askepot er scannet for HCM primo marts 2019, primo november 2020 og igen 20. august 2022. Resultat: normal

PKdef: negativ

GSD 4: negativ fra begge forældre


Stamtavle: Pawpeds


Galleri